Jun 7, 2020 0

Тренерот на Ливерпул, Јирген Клоп, изјави дека неговите фудбалери ќе ја прослават титулата шампион на Англија, заедно со своите навивачи со кои планираат традиционално возење…

Извршниот комитет на Европската фудбалска асоцијација (УЕФА), врз основа на препораките на работните групи формирани на 17 март, а по одржувањето на видео конференцијата на…