На 03 март беа извлечени групите за новото, второ по ред издание на Лигата на нации. Во продолжение погледнете ги сите групи во рамки на А, Б, Ц и Д групата.

Во најсилната, група А, извлечени се следниве четири групи:

https://pbs.twimg.com/ad_img/1234897125433106432/igUqIAU3?format=png&name=orig

Во групата Б ќе играат следниве репрезентации, исто така во четири групи:

https://pbs.twimg.com/ad_img/1234894862807375872/7LqtNXke?format=png&name=orig

Во групата Ц, во која е и нашата репрезентација извлечени се следниве групи:

View image on Twitter

И во најслаборангираната, група Д, извлечени се следниве 2 групи:

https://pbs.twimg.com/ad_img/1234892534377320449/wNf4ibh8?format=png&name=orig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *